MKB Financiering

money image

Financieren is gemakkelijker dan u denkt!

MKB Financiering

Phoenix ondersteund de MKB ondernemer niet alleen bij  het verzamelen en rapporteren van de gegevens, maar ook bij het verkrijgen van een financiering. Nog een voordeel van het werken met PCS PRO 2.0.

Moeilijk?

We hebben net de financiele crisis achter de rug. Diverse ondernemers dragen hier nog steeds de lasten van en dat kan de toekomst van de onderneming in gevaar brengen. Andere ondernemingen groeien zo hard, dat de cashflow in gevaar komt omdat er veel geld uit staat in debiteuren,  voorraden en investeringen. Denk er niet te lang bij na om te gaan financieren en verspeel uw kansen niet. Financieren is echt gemakkelijker dan u denkt.

Meer weten?

Persoonlijk gesprek

Graag maken wij kennis met u en vernemen graag van u wat uw financierings behoefte is.

Het risico

Uw cijfers en het gebruik van PCS PRO 2.0 bepalen hoe hoog de risicoklasse is of zijn er nog eventuele aanpassingen nodig om een financiering mogelijk te maken. Ook is de aflossingsperiode van belang. Hoe langer de periode hoe hoger het risico voor de investeerder.

Oversluiten

Bent u niet tevreden met uw huidige geldverstrekker, door slechte service, hoge kosten of andere minder goede voorwaarden, dat is dat ook een goede reden om met Phoenix in gesprek te gaan. U kunt hier ontzettend veel geld me besparen en dat is toch maar weer het eerste verdient.