Modules

PCS PRO 2.0 Basis Module

In de basis module kunt u al direct gebruik maken van een heleboel functies. Zoals een onbeperkt aantal rapporten genereren, de prognose module, de bank module en diverse cash flow dashboards. Wij zullen steeds meer kosteloze functies blijven toevoegen om het gebruikersgemak van PCS PRO 2.0 te blijven verbeteren. U kunt de PCSPRO 2.0 Basis Module 30 dagen kostenloos gebruiken. Ook bieden wij u de mogelijkheid om een heel jaar gratis met de PCS PRO 2.0 Basis Module te werken. Klik hier voor de voorwaarden.

€   45,00

Automatische verwerking van documenten

Heeft u zelf geen tijd om uw inkoop, verkoopfacturen, loonstroken,belastingaan- of toeslagen, kassabonnen enzovoorts in te voeren, dan kunt u het ook aan PCS PRO 2.0 overlaten. Stuur eenvoudig uw facturen naar onze server en uw facturen worden verwerkt tot 100 facturen in de maand. Wilt u meer facturen door PCS PRO latenverwerken neemt u dan het plus pakket Mocht u meer facturen hebben, dan neemt u gewoon nog een extra plus pakket.

€   30,00

Automatische verwerking van documenten +

Wilt u meer facturen door PCS PRO laten verwerken neemt u dan het plus pakket (Automatische invoer van documenten) en u betaald dan voor de verwerking van 100 facturen extra. Mocht u meer facturen hebben, dan neemt u gewoon nog een extra plus pakket.

€   20,00

Actieve gebruiker

In de basisversie van PCS PRO 2.0 heeft u 1 actieve gebruiker en dat bent u zelf. Wenst u meerdere teamleden van uw organisatie als actieve gebruiker toevoegen neem dan een extra abonnement. De nieuwe actieve gebruiker is direct actief. De nieuwe actieve gebruiker heeft standaard een aantal rechten maar niet dezelfde als u. U kunt desgewenst extra rechten toevoegen, want u bent de hoofdgebruiker (super user).

€   15,00

Passieve gebruiker

In de basisversie van PCS PRO 2.0 heeft u 1 passieve gebruiker. Deze gebruiker kan uitsluitend inzien en geen gegevens wijzigen, dat kan handig zijn voor bijvoorbeeld een manager of een externe partij als bijvoorbeeld een financier of uw accountant. Wenst u nog een passieve gebruiker, dan kunt u deze met een extra abonnement toevoegen.

€   10,00

Bedrijf toevoegen

Standaard kunt u gebruik maken van 3 verschillende bedrijfsadministraties. Wenst u nog een bedrijf toe te voegen, neemt u dan een extra abonnement en u kunt 1 extra bedrijf toevoegen.

€   15,00

Voorwaarden

Genoemde prijzen zijn exclusief b.t.w. Mocht u om welke reden dan ook het abonnement willen opzeggen, dan kan dat 1 maand van te voren. Bij aanschaffen van een extra module gaat u automatisch accoord met de gebruiksvoorwaarden. Alle maandelijkse abonnementen worden automatisch afgeschreven. Voor al onze transacties zijn onze algemene verkoop- en gebruikersvoorwaarden van toepassing.

Zie onze voorwaarden

Nieuwe modules

Phoenix streeft altijd naar verbetering. Door de vraag van onze gebruikers zullen wij steeds blijven uitbreiden. Wij zijn op dit moment bezig met een aantal zeer interessantie modules. Schrijf u in voor de nieuwsbrief, dan houden wij u op de hoogte.