Partners

Partners

Phoenix is op zoek naar Business Partners

New Business

Bent u op zoek naar een nieuw business model, dat past bij deze tijd?

Vele beroepen en banen zullen in de toekomst verdwijnen. De media staan er vol van. Professies die nu nog dagelijks worden uitgevoerd zullen binnen 5 of 10 jaar niet meer bestaan of niet in de vorm zoals wij die nu kennen.Helaas zijn de applicaties van Phoenix BI daar mede de oorzaak van.

Nieuwe mogelijkheden

De applicaties van Phoenix bieden heel veel nieuwe mogelijkheden voor ondernemers en organisaties. Met name voor MKB Nederland. De belangrijkste zijn, men kan zich weer bezig houden met de kerntaken van de onderneming en veel, heel veel besparen op de kosten.

Per Saldo

Natuurlijk moet het interessant voor u zijn! En dat hebben we gedaan. Naast de maandelijkse terugkerende verdiensten op de verkochte abonnementen, bieden wij u nog meer voordelen als Business Partner van PCS PRO 2.0.

Wie wordt een PCS PROF?

Sales Agents

Phoenix zoekt sales agents in Nederland die de innovatieve producten en diensten introduceren aan ondernemend Nederland. Bent u een bestaand bedrijf, dat nieuwe diensten en producten wil aanbieden?

Financiers (advies)

PCS PRO 2.0 is de ideale tool om uw klanten te volgen. Het gaat tenslotte om geld en het volgen hiervan.

Administratiekantoren

Met uw relaties kijkt u niet alleen in het verleden maar adviseert u uw relaties ook om in de toekomst te kijken en zo direct zicht te hebben op de cashflow.

Webwinkel ontwikkelaars

Gebruik PCS PRO 2.0 als additionele module bij de door u ontwikkelde webwinkel. Vaak is de facturatie al een standaardfunctie in de webwinkel. Koppel de facturen aan PCS PRO 2.0 en uw relatie heeft een volledige administratie en rapportage mogelijkheid.

Branche organisatie

Geef de leden van uw organisatie de mogelijkheid om gemakkelijk en kostenbesparend te administreren. Voor uw organisatie heeft Phoenix een interessant verdienmodel.