Over ons

Kennis

Onze consultants hebben jarenlange ervaring in de financiële en fiscale wereld in Europa. Ze hebben 25 jaar lang ondernemers ondersteund bij reorganisaties, herstructurering en verandermanagement. Al deze kennis is en zal verder doorontwikkeld worden in onze producten om de ondernemer te ondersteunen in groei en verandering. Eveneens worden onze applicaties voortdurend getoetst aan de nationale en Europese wetgeving. Onze kennis en die van de ondernemers die u voor zijn gegaan in het gebruik van onze oplossingen hebben wij verwerkt in PCPRO.

Missie en Visie

Al jaren streeft Phoenix om het de ondernemers zo gemakkelijk mogelijk te maken, tegen een acceptabele prijs. Nog steeds zijn wij in nauw contact met onze relaties om onze applicaties zo goed mogelijk te ontwikkelen zoals de ondernemer het voor ogen heeft.

Ontwikkeling

Onze toepassingen worden periodiek geupdate, mede door onze klanten. Door de dagelijkse praktische ervaring van onze klanten kunnen wij onze applicaties voortdurend blijven verbeteren. Ons klantenpanel van relaties uit verschillende branches geven ons geregeld feedback.

Historie

Sinds 1998 is Phoenix bezig met het ontwikkelen van oplossingen voor het bedrijfsleven. Niet alleen in applicaties maar in ook in raadgeving op het gebied van financiën, administratie, reorganisatie en herstructurering. Medio 2012 is Phoenix begonnen met de eerste online oplossing voor haar relaties. Door de hoge kwaliteitseisen van Phoenix en haar klanten is in 2015 een compleet nieuwe oplossing op de markt gekomen. Vanuit deze applicatie bouwen wij verder aan een oplossingsgericht product voor onze relaties.

1998

De eerste applicaties onder de naam Phoenix worden uitgebracht.

2012

De eerste online oplossing voor haar relaties wordt uitgebracht

2015

Uitbreiding en ontwikkeling van de online oplossingen van Phoenix

2016

Start ontwikkeling van

PCS PRO 2.0

2017

PCS PRO 2.0 gaat naar de markt