PCS Pro 2.0

bluebox-1024x951

De eerste maand gratis! Daarna € 45,00 per maand.

Functies & Mogelijkheden

Zie dagelijks hoe u er financieel voor staat. Hoe staat u er vandaag voor, de komende weken of maanden en wat is nodig om uw kasstromen op niveau te houden.
Ontdek alle mogelijkheden van PCS Pro 2.0. Heeft u vragen over specifieke functies? Neem dan contact met ons op via de vele mogelijkheden.

Prognose

Voordat u begint met uw administratie in te voeren is het bij PCS PRO 2.0 van belang, dat u een prognose maakt voor het jaar. Zo kan PCS u op de hoogte houden als uw inkomsten en uitgaven overeenkomen of juist niet.

Standaard rapporten

De informatievoorziening is de kern van PCS PRO 2.0. U heeft de beschikking over een aantal rapporten, die wij alvast voor u  hebben opgemaakt. Zoals de budgetbewaking. Binnenkort volgen er meer.

Standaard dashboards

Wij hebben er voor al  4 van de belangrijkste dashboards ingezet. De cashflow dashboards zijn overzichtelijk en geven direct aan hoe u er voor staat in cijfers, notificaties en grafieken. Wij zullen periodiek nieuwe dashboards toevoegen.

Zelf rapporten maken

Zelf kunt u eenvoudig elke vorm van rapport maken die u wenst. Door de informatie aan te klikken die u wilt zien. Business Intelligence was nog nooit zo gemakkelijk. Ook voor de rapportages heeft u geen externe hulp nodig en u kunt er zoveel maken als u zelf wil zonder extra abonnement.

Innoverend Grootboeksysteem

PCS PRO maakt geen gebruik van grootboekrekeningen, maar van categoerieen. U kunt dus direct aan de slag zonder enige kennis van boekhouden. Zelf categorieen maken, verplaatsen, hernoemen en zelfs verwijderen (als er nog geen gegevens in staan). Wij hebben voor u al een aantal categorieen aangemaakt.  Boekhouden eenvoudig gemaakt.

Onbeperkt aantal kostenplaatsen

Door middel van het innoverende grootboeksysteem, de categorieen kan zo nodig aan iedere categorie  een kostenplaats of  anders gespecificeerde rekening aangemaakt worden. Wij noemen dat gewoon een sub map.  U kunt er zoveel aanmaken als u dat wilt.

BTW Aangifte

Via de rapportage module kunt u zelf een volledig BTW rapport uitdraaien ten behoeve van uw periodieke aangifte van de omzetbelasting.

Jaaroverzicht

Binnenkort kunt u in de rapportage module zelf een periodiek rapport opmaken. Zelfs van een volledig jaar, razendsnel. Met de additionele jaarrekeningmodule kunt u zelf direct een jaarrekening produceren.

Tot 3 administraties en verder

In de basis versie van PCS PRO 2.0 kunt u tot drie administraties verwerken. Door uw abonnement te wijzigen kunt u er een vierde of meer aan toevoegen.

Onbeperkt aantal boekingen

U kunt over een onbeperkte periode zoveel boekingen verwerken als u wenst.

Rollenverdeling en gebruikersautorisaties

Tot op regelniveau kunt u bepalen wat uw medewerkers of externe consultants mogen zien, wijzigen of invoeren.

Gratis updates en upgrades

Wij blijven onze producten geregeld verbeteren met name na advies van ons klantenpanel en onze klanten. Deze verbeteringen verwerken wij zo snel mogelijk en u profiteert daar van mee zonder dat wij daar extra kosten voor in rekeningen brengen (maatwerk uitgezonderd).