PCS PRO 2.0

PCS Pro 2.0

Grip op de toekomst

De meest innovatieve online cash flow management applicatie. Heeft u, uw prognose, facturen en actuele bankgegevens al eens vergeleken?
PCS PRO 2.0 doet dat automatisch. Zo krijgt u zicht op de cashflow en een realistische kijk op het heden en de toekomst.

Meer informatie

Phoenix Business Intelligence & Solutions

Ons team

Anders dan dat u vaak gewend bent bestaat ons team uit ondernemers die door de wol zijn geverfd en jarenlange ervaring hebben met ondernemers uit verschillende takken van sport. U spreekt niet met een reguliere accountmanager maar ervaren ondernemers, die denken zoals u denkt en bekend zijn met uw zorgen, creativiteit en ondernemerschap.

Services

Applicaties maken hebben wij altijd gedaan op basis van onze eigen ervaring als ondernemers, accountants en fiscalisten. Al jaren sparren wij met collega ondernemers in uiteenlopende branches. Ook ondersteunen wij bij reorganisaties en ondernemers in nood of helpen bij het onderzoeken om de bedrijfsprocessen te optimaliseren. Wenst u meer dan alleen een applicatie of een applicatie die meer is toegespitst op uw organisatie neem contact met ons op. Wij laten u dan vrijblijvend weten wat de mogelijkheden voor u zijn .

De ondernemer

De vraag naar de juiste cijfers, direct aangeleverd krijgen in een overzichtelijke rapportage of dashboard. Hoe het aangeleverd wordt is geheel aan u, want u kunt de rapportage en de gegevens die u wenst te zien, zelf opmaken. U kunt ook kiezen voor een rapportage die wij voor u hebben gemaakt, getoetst aan de wensen van banken en accountants.

Niet alleen ondernemingen

Ook stichtingen en verenigingen hebben graag inzicht in hun kasstromen. Net als bij de ondernemers heeft het bestuur graag inzicht in hoe het ervoor staat. Afhankelijk zijn van alleen de penningmeester is een risico en is een grote verantwoordelijkheid.

Klantenpanel

Ons klantenpanel bestaat uit een aantal vaste relaties uit verschillende branches. Het klantenpanel adviseert Phoenix over toe- en aanpassingen die nodig zijn om onze applicaties te verbeteren.

.

Netwerk

Periodiek organiseert Phoenix een netwerk bijeenkomst van ondernemers. Hier heef u de mogelijkheid ervaringen te delen met collega ondernemers, waarbij Phoenix u kan ondersteunen in het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen.

Minder afhankelijk

Boekhouden?
Het conventionele boekhouden komt hier tot een einde. In deze tijden is alles gebaseerd op Big Data en de Internet of Things. Bij Phoenix betekent dat onze applicaties gegevens verzamelen zonder dat ze direct verwerkt worden en toch is de uitkomst hetzelfde zoals u dat gewend bent. Hoe doen we dat?

Onafhankelijk
U kunt nu direct cijfers presenteren ten behoeve van uw bank of financiele adviseurs, dat scheelt u flink in de kosten. Een investeringsplan, financiering of exploitatiebegroting kun u nu zelf maken.

Accountancy
De klassieke rol van de accountant en administratiekantoor is veranderd. De klant heeft steeds meer de beschikking over de juiste gegevens en vraagt om een meer actieve en raadgevende rol. Hierin kunnen onze producten en diensten een rol spelen. Zowel voor de financiële raadgever als de ondernemer.

Uw Accountant
Met PCS Pro heeft uw financiële raadgever, administratiekantoor, accountant of fiscalist aanzienlijk minder werk omdat u zelf alle nodige rapporten kunt maken. Uw consultant hoeft alleen nog maar uw gegevens te controleren en u kunt ze zelf aanbieden bij bijvoorbeeld uw bank of de kamer van koophandel. Zo bespaart u flink in de rapportagekosten.